Resultaten voor LinkbuildingLinkbuilding is het genereren van links vanaf externe website naar een specifieke website, het wordt ook wel backlinks genoemd. Het doel van inkomende links is een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden. Voor een hogere ranking in Google is je linkbuilding uitbesteden of laten doen de juiste oplossing! Waarom? Het ruilen van links is een langdurige activiteit een oplossing waar veel tijd in kruipt (je bent al snel enkele uren per week kwijt door linkpartners te zoeken en links aan te vragen) + het moeten relevante links zijn. Besteed je linkbuilding uit aan ons team en dan ben je zeker van de juiste oplossing aan een scherpe prijs. Wij hanteren zeer interessante linkbuilding tarieven!

Link building - WikipediaLinkopbouw is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het was al van belang voor zoekmachineoptimalisatie in het pre-Googletijdperk, toen slechts de frequentie van backlinks door zoekmachines werd geteld als populariteitsgraadmeter voor een bepaalde webpagina. Met de opkomst van het PageRank-algoritme van Google werd niet alleen de absolute hoeveelheid backlinks naar een bepaalde webpagina geteld, maar ook de individuele waarde van elke backlink met behulp van een recursief algoritme.

Onderscheid wordt er gemaakt tussen kwalitatieve en kwantitatieve linkopbouw. Kwantitatieve links dienen geen ander doel dan het verkrijgen van een hogere positionering in Google. Hieronder valt het gebruik van linkuitwisselingsprogramma's[1], onzichtbare links die alleen door zoekmachines worden geïndexeerd[2] en weblogs enkel gericht op het genereren van backlinks. Ook het opkopen van verlopen domeinen en het onnodig reageren op weblogs met daarbij een linkvermelding kan als spam worden aangemerkt. Door middel van de Google Panda-update wil Google kwaliteit van de content op de pagina beter herkennen. Met de Google Penguin update is Google beter in staat geworden om de kwaliteit van links te herkennen. Hierdoor is de kwaliteit van de links die een website heeft belangrijker geworden voor het behalen van hogere posities in Google.

Linkbuiding - SEObureau

Bij linkbuilding gaat het verder niet zozeer om de kwanteit (de hoeveelheid inkomende links) maar om de kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald op de relevantie van de link (schrijft degene die naar jouw website linkt over hetzelfde onderwerp) en de autoriteit van de website die naar jouw website linkt (is het iemand die zelf ook veel stemmen heeft ontvangen).

Linkbuilding is dus ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk kwaliteitslinks ontvangt. Bekijk ook eens deze video over linkbuilding. Hieronder vind je verder een database aan artikelen over linkbuilding, doe er je voordeel mee!

Wat is linkbuilding? 5 manieren om links te krijgen

Linkbuilding omvat het proces om links te verkrijgen van andere websites naar jouw website. Het doel van linkbuilding is om de populariteit van de website (pagerank en domain authority) te verhogen en hierdoor betere posities te verkrijgen in Google. De links van andere websites naar jouw websites worden backlinks genoemd. Een linkbuilding strategie helpt je om meer backlinks te verkrijgen.

5 verschillende mogelijkheden om links te verkrijgen

  • Je website inschrijven bij directories (startpagina's, overzichtspagina's)
  • Links ruilen met andere websites
  • Gastbloggen, artikelen schrijven voor een andere websites
  • Het inzetten van social media
  • Kopen van links

Linkbuilding: waarom werkt het nog steeds zo goed?

Linkbuilding is het plaatsen van meerdere links naar een website, waardoor zoekmachines zoals Google de website hoger zullen waarderen in de zoekresultaten. De SEO experts zijn het er redelijk over eens: zoekmachine optimalisatie bestaat voor de eerste 50% uit het optimaliseren van: titels, content, laadtijd en een 'https verbinding'. De andere 50% van je positie in Google wordt bepaald door de kwaliteit van de links naar jouw site toe, de zogenoemde 'backlinks'.


Wat is linkbuilding? Tips voor goede SEO linkbuilding ' InterPedia

Wat is linkbuilding? Met linkbuilding probeer je de autoriteit van een website te vergroten. Als de autoriteit van een website hoog of goed is, dan kan deze hoger in Google ranken. Linkbuilden is een manier om de verwijzingen ((back)links) naar een website toe te laten nemen. Deze verwijzingen (een backlink) kunnen gezien worden als een stem vóór een website. Hoe meer stemmen voor jouw website, des te groter de kans dat Google jouw website hoger laat ranken. Als veel andere websites verwijzen naar Orangedotcom.nl dan kan de autoriteit toenmen. Met andere woorden: Google ziet de links op internet als stemmen voor een website. Een website met veel stemmen wordt sneller als waardevol gezien door Google.


Wat is linkbuilding in 2017?

Linkbuilding is een expertise die maar weinig mensen beheersen, hoewel de essentie niet erg complex is. Dankzij ons bedreven team van ervaren linkbuilders hebben wij een sterk groeiend aantal klanten met aantoonbare resultaten. Onder deze klanten bevinden zich ook veel gerenommeerde SEO-bureaus die onze linkbuildingservice inschakelen voor hun eigen klanten.

Linkbuildingservice is inmiddels één van onze kernactiviteiten. Dankzij een scherp tarief en flexibele voorwaarden bieden wij iedereen, van webwinkel tot rijschoolhouder, van loodgieter tot non-profitorganisatie de kans om met ons mee te groeien.

Linkbuilding Vlaanderen

Specialist in creatieve linkbuilding en content marketing strategieën in competitieve markten. Huur ons in, voordat je concurrent het doet!


  1. Website laten maken " wij realiseren moderne dynamische websites in Wordpress "
  2. Op zoek naar een betaalbare webwinkel? Klik hier voor een Goedkope webshop
  3. Webdesign Aalst " Een team van professionele designers "
  4. Een goed scorende site gezocht? Bel Webdesign Brugge
©2017 De Linkbuilder 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin