Linkbuilding tips

Gaat u actief bezig met linkbuilding? Dan kunt u natuurlijk wel wat tips gebruiken. Want het klinkt natuurlijk allemaal wel gemakkelijk, maar hoe komt u nu aan de links? Wij geven u een aantal tips die u kunt gebruiken als u gaat linkbuilden.

Tip 1: Ruil link uit met partners

Veel bedrijven werken samen met zogeheten partners. Vraag aan deze partners of ze een linkje op uw website willen plaatsen. Dat is een gemakkelijke manier om linkjes naar uw website te vergaren.

Tip 2: Ga bloggen

Anno 2015 mag een blog niet meer op uw website ontbreken. Andere websites kunnen dan immers verwijzen naar uw website waar de blog op staat en ook kunt u de blog delen op social media. Elk linkje naar uw website is er immers weer één. Op deze manier zorgt u ook voor een divers linkprofiel.

Tip 3: Meld u aan bij relevantie startpagina's.

Op het internet zijn tal van startpagina's te vinden. Meld uw website aan bij relevante startpagina's. Dit kan in veel gevallen gratis. Kwalitatief goede startpagina's krijgen nog altijd flink wat waarde van Google. Ook dit is een eenvoudige manier om te linkbuilden.

Linkbuilding hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij linkbuilden, of wilt u meer weten? De internet marketing specialisten van De Linkbuilder helpen u graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

©2017 De Linkbuilder 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin